۱۳۹۳ دی ۲۸, یکشنبه

طرز تهیه کلوچه فندقی

به گزارش ب مثبت :

مواد لازم برای ۴۸ عدد:


کره نرم: ۲۲۶گرم


شکر: یک و نیم پیمانه


تخم مرغ: یک عدد


وانیل: کمی


آرد: ۲پیمانه


جوش شیرین: نصف قاشق چای خوری


نمک: یک چهارم قاشق چای خوری


فندق ریز خرد شده: نصف پیمانه


طرز تهیه:


فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید. کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود. آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید. خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.


ارزش غذایی هر یک عدد:


کالری: ۸۰


چربی: ۵ گرم


کلسترول: ۱۵ میلی گرم


سدیم: ۶۰ میلی گرم


کربوهیدرات: ۸ گرم


پروتئین: یک گرم



منبع: خراسان نیوز









طرز تهیه کلوچه فندقی



منیع: سایت Zigil


  • داغ ترین ها
  • کسب و کار
  • سوپراستار
  • مجله خبری
  • سبک زندگی













http://bmosbat.net/wp-content/uploads/2015/01/2269.png
طرز تهیه کلوچه فندقی

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر