۱۳۹۳ دی ۲۸, یکشنبه

طرز تهیه رولت گوشت به روش دیگر

به گزارش ب مثبت :

رولت گوشت جزء دسته غذاهای رسمی به حساب می آید. رولت گوشت علیرغم سادگی و مواد اولیه کم، طعم بسیار لذیذی دارد و مناسب مهمانی های رسمی می باشد.


مواد لازم:


راسته گوساله: ۶۰۰ گرم


هویج: ۲ عدد


فلفل دلمه ای: ۲ عدد


رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری


کره: ۵۰ گرم


آبلیمو: ۱ قاشق غذا خوری


فلفل سیاه: ۱ قاشق غذا خوری


زردچوبه: ۱ قاشق غذا خوری


دارچین:


طرز تهیه :


گوشت را به ۴ تکه ۱۵۰ گرمی برش می دهیم. بطوریکه ضخامت هر تکه نیم سانت باشد. وسط هر تکه گوشت دو تکه هویج و دو تکه فلفل دلمه خلالی می گذاریم و بصورت رول می پیچیم و با یک نخ دور تا دور آن را سفت می کنیم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود. رولت ها را با زردچوبه و کمی فلفل در ظرفی با کره تفت می دهیم و با ۲ لیوان آب به مدت ۶۰ دقیقه می گذاریم پخته شود. بعد از یک ساعت رب را به همراه نمک و آبلیمو به رولت ها اضافه کرده و نیم ساعت دیگر به آن اجازه پختن می دهیم.


این غذا با برنج سرو می شود.



نکته های این غذا:


فراموش نکنید که نخ رولت های گوشت را قبل سرو کردن باز کنید.


در صورت تمایل می توانید رولت ها را با کارد تیز قبل از سرو کردن برش بزنید .


برای خوش طعم تر شدن گوشت می توانید از ۲ حبه سیر هنگام پخت استفاده کنید.


آماده سازی: ۱۵ دقیقه


پخت: ۶۰ دقیقه


منبع: بریونی









طرز تهیه رولت گوشت به روش دیگر



منیع: سایت Zigil


  • داغ ترین ها
  • کسب و کار
  • سوپراستار
  • مجله خبری
  • سبک زندگی













http://bmosbat.net/wp-content/uploads/2015/01/2271.png
طرز تهیه رولت گوشت به روش دیگر

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر