به گزارش ب مثبت :
ته چین همدانی
چی لازم دارم؟
- سینه مرغ پخته و ریش شده: سه عدد
- بادنجان حلقه ای سرخ شده: سه عدد
- زرده تخم مرغ: سه عدد
- گوجه فرنگی: یک عدد
- برنج پخته آبکش شده: سه پیمانه
- زعفران دمکرده: هرچه بیشتر بهتر
- روغن مایع: ۱۰۰ گرم
- ماست: ۲۰۰ گرم
- نمک، فلفل، زردچوبه و کره: به مقدار لازم
- زرشک، خلال بادام و خلال پسته خیس خورده: به مقدار لازم
چطور بپزم؟
۱٫ زرده تخم مرغ، زعفران، ماست، نمک، فلفل و زردچوبه را همراه یک سوم برنج با هم مخلوط کنید.
۲٫ کف قابلمه یا ظرف نچسب را چرب کرده و مواد را کف قابلمه پخش کنید. یک لایه مرغ سپس یک لایه برنج، بعد یک لایه بادنجان سرخ شده و گوجه حلقه شده و در آخر یک لایه برنج بریزید.
۳٫ به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود. لایه آخر را برنجی که با زعفران، خلال پسته، خلال بادام و زرشک مخلوط کرده بودید می ریزید و با کفگیر آن را فشار دهید.
۴٫ روی قابلمه یک عدد کاغذ آلومینیومی کشیده و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط ۳۰دقیقه بگذارید تا دم بکشد.
۵٫ در آخر با مخلوط زرشک و خلال بادام و پسته روی آن را تزئین کنید.
فوت کوزه گری:
اگر ته دیگ خشک و ترد دوست دارید، زرده تخم مرغ بیشتری بزنید و اگر تمایل دارید ته دیگ نرم شود، ماست بیشتری اضافه کنید.
ته چین گوشت و سبزیجات
چی لازم دارم؟
- گوشت: ۲۵۰ گرم
- برنج: سه پیمانه
- سبزی خرد و ریز شده (تره، جعفری و شوید): سه پیمانه
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ: پنج عدد
- فلفل دلمه ای رنگی: یک عدد
- ماست چکیده پرچرب: یک لیوان
- زعفران دم کرده: یک قاشق مرباخوری
چطور بپزم؟
۱٫ گوشت خرد شده را با پیاز، کمی نمک و فلفل کاملا بپزید، طوری که یک استکان کوچک آب ته آن باقی بماند.
۲٫ برنج را به صورت جداگانه نیم پز و بعد آبکش کنید. زعفران را دم کرده، سپس تخم مرغ ها را در آن شکسته و ماست، سبزی، فلفل دلمه ای و قارچ را هم به مخلوط اضافه کنید.
۳٫ همه مواد را هم بزنید و مقداری از برنج را به مخلوط اضافه کنید. کف تابه را با کمی روغن چرب کنید.
۴٫ ابتدا کمی از مخلوط را کف تابه ریخته و گوشت پخته شده را روی آن به صورت منظم بچینید، سپس بقیه مواد و نهایتا باقی مانده برنج را ریخته و کمی آب گوشت که ته ظرف مانده را روی کل مواد بریزید. با حرارت ملایم اجازه دهید دم بکشد.
فوت کوزه گری:
می توانید از انواع ماست ترش چکیده استفاده کنید. ماست کفیر هم گزینه مناسبی است.
ته دیگ کدو حلوایی
چی لازم دارم؟
- برنج: سه پیمانه
- کدو حلوایی: ۱۰ برش
- روغن کنجد: چهار قاشق غذاخوری
- نمک، شکر و زعفران: به مقدار لازم
چطور بپزم؟
۱٫ برنج را با نمک و کمی روغن نیم پز و آبکش کنید.
۲٫ کدو حلوایی را با قطر دو سانتی متر یا حتی بیشتر برش دهید.کف قابلمه را روغن کنجد بریزید و کدوها را کف قابلمه بچینید و کمی زعفران اضافه کنید.
۳٫ در آخر شکر را روی کدوها بپاشید و برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
فوت کوزه گری:
بهتر است برش های کدو را از قسمت باریک کدو بزنید چون این قسمت پهنا و ضخامت بیشتری دارد و برای ته دیگ مناسب تر است. حرارت گاز را ملایم نگه دارید چون احتمال دارد کدوها زود بسوزند.
منبع: مجله سیب سبز
ته چین های اصیل ایرانی +سری ۱ +تصاویر
ته چین های اصیل ایرانی +سری ۱ +تصاویر
منیع: سایت zigil
- داغ ترین ها
- کسب و کار
- سوپراستار
- مجله خبری
- سبک زندگی
- به اینا میگن بابا +تصاویر
- تصاویری خنده دار و جالب
- تصاویر جذاب و دیدنی روز جمعه ۲۱ آذر ۹۳
- ۳ ترفند کاربردی در ورد (word)
- ۴ نکته فوق العاده زیبا در فیسبوک
- یاهو امکان ثبت نام کاربران ایرانی در سرویس ایمیل خود را فراهم کرد
- لورفتن پسورد کاربران ایرانی ،پسورد «جیمیل» خود را فوراً تغییر دهید
- پیامهای خصوصی در Viber و Whatsapp توسط پلیس فتا قابل کنترل است
- ده ترفند برای اینکه استاد تمام اینستاگرام شوید
- استفاده از بالش برای شارژ تلفن همراه +تصاویر
- شماره پنج آرسنال برای سردار آزمون مسی ایران +عکس
- خیانت های رونالدو به ایرینا شایک +تصاویر
- ستاره تیم ملی در بوتیک خواهرش +عکس
- فرهاد مجیدی با پسرش پا به توپ شد +عکس
- اختتامیه جام ملت های آسیا +تصاویر
- تغییر چهره باورنکردنی حامد کاویانپور +عکس
- ژست بامزه نیمار و پسرش +عکس
- بهترین کادوی تولد علی دایی در جشن تولد ۴۵ سالگی چه بود؟ +عکس
- تفریح برفی ستاره فوتبال در کنار همسر و فرزندش +عکس
- علی دایی در نمایشگاه پوشاک ترک +عکس
- ۶ راه ساده برای ایجاد تغییراتی بزرگ در چهرهتان
- معرفی چندین ترکیب رنگ مو ویژه عید نوروز
- چند روش ساده برای صرفه جویی در خرید لوازم آرایشی +تصاویر
- درمان هایی سریع برای جوش صورت
- چگونه موهای قهوه ای تیره را روشن کنیم؟
- مدل هایلایت دخترانه فانتزی +تصاویر
- دیگران شما را چطور میبینند؟ +تست خودشناسی جالب
- طراحی ناخن های زیبا ویژه کریسمس + تصاویر
- آموزش ۱۶ مدل طراحی ناخن برای ناخن های کوتاه +تصاویر
- آموزش عکسی موج دار کردن موهای صاف + تصاویر
http://bmosbat.net/wp-content/uploads/2015/02/2127.png
ته چین های اصیل ایرانی +سری 1 +تصاویر
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر