۱۳۹۳ بهمن ۲۳, پنجشنبه

ته چین های اصیل ایرانی +سری 1 +تصاویر

به گزارش ب مثبت :

ته چین همدانی


چی لازم دارم؟



  • سینه مرغ پخته و ریش شده: سه عدد

  • بادنجان حلقه ای سرخ شده: سه عدد

  • زرده تخم مرغ: سه عدد

  • گوجه فرنگی: یک عدد

  • برنج پخته آبکش شده: سه پیمانه

  • زعفران دمکرده: هرچه بیشتر بهتر

  • روغن مایع: ۱۰۰ گرم

  • ماست: ۲۰۰ گرم

  • نمک، فلفل، زردچوبه و کره: به مقدار لازم

  • زرشک، خلال بادام و خلال پسته خیس خورده: به مقدار لازم

چطور بپزم؟


۱٫ زرده تخم مرغ، زعفران، ماست، نمک، فلفل و زردچوبه را همراه یک سوم برنج با هم مخلوط کنید.


۲٫ کف قابلمه یا ظرف نچسب را چرب کرده و مواد را کف قابلمه پخش کنید. یک لایه مرغ سپس یک لایه برنج، بعد یک لایه بادنجان سرخ شده و گوجه حلقه شده و در آخر یک لایه برنج بریزید.


۳٫ به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود. لایه آخر را برنجی که با زعفران، خلال پسته، خلال بادام و زرشک مخلوط کرده بودید می ریزید و با کفگیر آن را فشار دهید.


۴٫ روی قابلمه یک عدد کاغذ آلومینیومی کشیده و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط ۳۰دقیقه بگذارید تا دم بکشد.


۵٫ در آخر با مخلوط زرشک و خلال بادام و پسته روی آن را تزئین کنید.


فوت کوزه گری:


اگر ته دیگ خشک و ترد دوست دارید، زرده تخم مرغ بیشتری بزنید و اگر تمایل دارید ته دیگ نرم شود، ماست بیشتری اضافه کنید.



ته چین گوشت و سبزیجات


چی لازم دارم؟



  • گوشت: ۲۵۰ گرم

  • برنج: سه پیمانه

  • سبزی خرد و ریز شده (تره، جعفری و شوید): سه پیمانه

  • قارچ: ۲۰۰ گرم

  • تخم مرغ: پنج عدد

  • فلفل دلمه ای رنگی: یک عدد

  • ماست چکیده پرچرب: یک لیوان

  • زعفران دم کرده: یک قاشق مرباخوری

چطور بپزم؟


۱٫ گوشت خرد شده را با پیاز، کمی نمک و فلفل کاملا بپزید، طوری که یک استکان کوچک آب ته آن باقی بماند.


۲٫ برنج را به صورت جداگانه نیم پز و بعد آبکش کنید. زعفران را دم کرده، سپس تخم مرغ ها را در آن شکسته و ماست، سبزی، فلفل دلمه ای و قارچ را هم به مخلوط اضافه کنید.


۳٫ همه مواد را هم بزنید و مقداری از برنج را به مخلوط اضافه کنید. کف تابه را با کمی روغن چرب کنید.


۴٫ ابتدا کمی از مخلوط را کف تابه ریخته و گوشت پخته شده را روی آن به صورت منظم بچینید، سپس بقیه مواد و نهایتا باقی مانده برنج را ریخته و کمی آب گوشت که ته ظرف مانده را روی کل مواد بریزید. با حرارت ملایم اجازه دهید دم بکشد.


فوت کوزه گری:


می توانید از انواع ماست ترش چکیده استفاده کنید. ماست کفیر هم گزینه مناسبی است.



ته دیگ کدو حلوایی


چی لازم دارم؟



  • برنج: سه پیمانه

  • کدو حلوایی: ۱۰ برش

  • روغن کنجد: چهار قاشق غذاخوری

  • نمک، شکر و زعفران: به مقدار لازم

چطور بپزم؟


۱٫ برنج را با نمک و کمی روغن نیم پز و آبکش کنید.


۲٫ کدو حلوایی را با قطر دو سانتی متر یا حتی بیشتر برش دهید.کف قابلمه را روغن کنجد بریزید و کدوها را کف قابلمه بچینید و کمی زعفران اضافه کنید.


۳٫ در آخر شکر را روی کدوها بپاشید و برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.


فوت کوزه گری:


بهتر است برش های کدو را از قسمت باریک کدو بزنید چون این قسمت پهنا و ضخامت بیشتری دارد و برای ته دیگ مناسب تر است. حرارت گاز را ملایم نگه دارید چون احتمال دارد کدوها زود بسوزند.



منبع: مجله سیب سبز






ته چین های اصیل ایرانی +سری ۱ +تصاویر



منیع: سایت zigil


  • داغ ترین ها
  • کسب و کار
  • سوپراستار
  • مجله خبری
  • سبک زندگی













http://bmosbat.net/wp-content/uploads/2015/02/2127.png
ته چین های اصیل ایرانی +سری 1 +تصاویر

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر