۱۳۹۳ بهمن ۲۳, پنجشنبه

سوفله پرتقال یک دسر متفاوت و شیک +عکس

به گزارش ب مثبت :

سوفله ها را می توان به دو صورت هم برای غذا و هم به صورت شیرین به عنوان دسر درست کرد. ما یک دسر متفاوت برای تان در نظر گرفته ایم. فقط یادتان باشد سوفله را بعد از آماده کردن، سریع سرو کنید چون پف خود را در ۵ تا ۱۰ دقیقه بعد از بیرون آمدن از فر از دست خواهد داد.


مواد لازم:


پرتقال متوسط: چهار عدد


آب پرتقال: یک دوم پیمانه


آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری


عسل: یک قاشق غذاخوری


شکر: یک چهارم پیمانه


زرده تخم مرغ: دو عدد


سفیده تخم مرغ: سه عدد


رنده پوست پرتقال: یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه:


۱- فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سر پرتقال ها را ببرید و داخل آنها را خالی کنید.


۲- شکر، آرد ذرت، رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و عسل را در یک دیگ کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.


۳- زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و بعد دو قاشق غذاخوری از مواد داخل دیگ را که قبلا درست کردید، درون زرده تخم مرغ بریزید و همزمان تند هم بزنید تا زرده نبندد و بعد بقیه مواد داخل دیگ را به زرده اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید تا سرد شود.


۴- سفیده تخم مرغ را با همزن خوب هم بزنید تا پف کند، بعد سفیده را کم کم به مواد زرده اضافه کنید و با قاشق به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد.


۵- پرتقال ها را درون سینی فر بگذارید و مواد سوفله را داخل آنها بریزید به طوری که سه چهارم پرتقال ها را پر کند.


۶- سینی را در فر گذاشته و برای ۱۸ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پف کند و بالا بیاید، بپزید. بعد از آماده شدن روی آن را با پودر قند تزئین کرده و سریع سرو کنید.



منبع: آشپزی خانواده سبز






سوفله پرتقال یک دسر متفاوت و شیک +عکس



منیع: سایت zigil


  • داغ ترین ها
  • کسب و کار
  • سوپراستار
  • مجله خبری
  • سبک زندگی













http://bmosbat.net/wp-content/uploads/2015/02/2134.png
سوفله پرتقال یک دسر متفاوت و شیک +عکس

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر