به گزارش ب مثبت :
ته دیگ بادنجان و کدوی رنده شده
چی لازم دارم؟
بادنجان رنده شده درشت: یک عدد
کدوی رنده شده درشت: یک عدد
زعفران: به مقدار لازم
روغن کنجد: چهار قاشق غذاخوری
پودر سیر، نمک و فلفل: به مقدار لازم
چطور بپزم؟
۱٫ برنج را با کمی نمک و روغن نیم پز و بعد آبکش کنید. بادنجان ها را پوست بگیرید و نیم ساعت آن را داخل آب نمک سرد بگذارید تا هم ترد شده و هم سیاهی و تلخی بادنجانها گرفته شود.
۲٫ آن را به صورت خام رنده کنید. کدو را هم رنده کرده و در ظرف بادنجان بریزید. کمی زعفران، پودر سیر، روغن و نمک را با هم مخلوط کنید. کف قابلمه روغن بریزید و مواد را به آن اضافه کنید.
۳٫ همه برنج را روی مواد بریزید و اجازه دهید تا خوب دم بکشد.
فوت کوزه گری:
می توانید به این مواد رنده سیب زمینی هم اضافه کرده و طعم متفاوتی را تجربه کنید.
ته دیگ آردی با طعم جوجه
چی لازم دارم؟
آرد: دو قاشق غذاخوری
ماست: سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
پودر سیر: به مقدار لازم
قرص آماده سوپ یا عصاره گوشت مرغ: یک عدد
زعفران دمکرده: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
برنج آبکش شده: سه پیمانه
چطور بپزم؟
۱٫ برنج را نیم پز و بعد آبکش کنید. هنگام دم کردن برنج، قابلمه را گرم کنید و کمی روغن بریزید.
۲٫ آرد، تخم مرغ، ماست، زعفران، پودر قرص یا عصاره، پودر سیر و روغن را با چند قاشق برنج آبکش کرده مخلوط کنید. مایه به دست آمده مایه اصلی ته دیگ شماست.
۳٫ در آخر برنج آبکش را روی مواد بریزید و در مدت طولانی با حرارت ملایم دم کنید. در صورت تمایل کمی کنجد هم می توانید کف قابلمه بپاشید.
فوت کوزه گری:
قرص عصاره گوشت مرغ به این ته دیگ طعم جوجه چینی می دهد.
ته چین گوشت و لبو
چی لازم دارم؟
ماست چکیده: یک لیوان
تخم مرغ: سه عدد
لبو: چهار الی پنج عدد متوسط
برنج: پنج پیمانه
آب لبو: نصف پیمانه
روغن کنجد و کره: به مقدار لازم
زعفران دم شده: به مقدار لازم
فیله مرغ: به تعداد نفرات
پیاز داغ: به مقدار لازم
چطور بپزم؟
۱٫ لبو را بپزید و به اندازه یک لیوان آب ته آن نگه دارید. فیله مرغ را همراه پیازداغ، زعفران، نمک و کمی کره بپزید. برنج را نیم پز و بعد آبکش کنید. سه عدد تخم مرغ کامل، یک لیوان ماست و آب غلیظ لبو، کمی روغن و نمک را با مقداری برنج مخلوط کنید.
۲٫ حالا یک ردیف از مایه آماده شده را بریزید و ته ظرف پخش کنید. لبوها را درشت رنده کنید و روی مواد بریزید. ردیف بعدی یک برنج سفید ساده بریزید و بعد فیله مرغها را با پیازداغ و کمی آب باقیمانده مرغ در ظرف بریزید و مواد را روی هم فشار دهید.
۳٫ کمی از برنج و زعفران را برای تزئین نگه دارید. باقی مانده روغن را روی ظرف بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید. یک ساعت و نیم روی شعله ملایم بگذارید تا خوب دم بکشد.
فوت کوزه گری:
لبو ها را رنده درشت کنید تا رنگ و جلوه زیبایی مثل آلبالو پلو برای تان به وجود بیاورد. اگر غذای شیرین دوست دارید، می توانید روی مواد شکر بریزید.
مطالب مرتبط: ته چین های اصیل ایرانی +سری ۱ +تصاویر
منبع: مجله سیب سبز
ته چین های اصیل ایرانی +سری ۲ +تصاویر
ته چین های اصیل ایرانی +سری ۲ +تصاویر
منیع: سایت zigil
- داغ ترین ها
- کسب و کار
- سوپراستار
- مجله خبری
- سبک زندگی
- به اینا میگن بابا +تصاویر
- تصاویری خنده دار و جالب
- تصاویر جذاب و دیدنی روز جمعه ۲۱ آذر ۹۳
- ۳ ترفند کاربردی در ورد (word)
- ۴ نکته فوق العاده زیبا در فیسبوک
- یاهو امکان ثبت نام کاربران ایرانی در سرویس ایمیل خود را فراهم کرد
- لورفتن پسورد کاربران ایرانی ،پسورد «جیمیل» خود را فوراً تغییر دهید
- پیامهای خصوصی در Viber و Whatsapp توسط پلیس فتا قابل کنترل است
- ده ترفند برای اینکه استاد تمام اینستاگرام شوید
- استفاده از بالش برای شارژ تلفن همراه +تصاویر
- شماره پنج آرسنال برای سردار آزمون مسی ایران +عکس
- خیانت های رونالدو به ایرینا شایک +تصاویر
- ستاره تیم ملی در بوتیک خواهرش +عکس
- فرهاد مجیدی با پسرش پا به توپ شد +عکس
- اختتامیه جام ملت های آسیا +تصاویر
- تغییر چهره باورنکردنی حامد کاویانپور +عکس
- ژست بامزه نیمار و پسرش +عکس
- بهترین کادوی تولد علی دایی در جشن تولد ۴۵ سالگی چه بود؟ +عکس
- تفریح برفی ستاره فوتبال در کنار همسر و فرزندش +عکس
- علی دایی در نمایشگاه پوشاک ترک +عکس
- ۶ راه ساده برای ایجاد تغییراتی بزرگ در چهرهتان
- معرفی چندین ترکیب رنگ مو ویژه عید نوروز
- چند روش ساده برای صرفه جویی در خرید لوازم آرایشی +تصاویر
- درمان هایی سریع برای جوش صورت
- چگونه موهای قهوه ای تیره را روشن کنیم؟
- مدل هایلایت دخترانه فانتزی +تصاویر
- دیگران شما را چطور میبینند؟ +تست خودشناسی جالب
- طراحی ناخن های زیبا ویژه کریسمس + تصاویر
- آموزش ۱۶ مدل طراحی ناخن برای ناخن های کوتاه +تصاویر
- آموزش عکسی موج دار کردن موهای صاف + تصاویر
http://bmosbat.net/wp-content/uploads/2015/02/2125.png
ته چین های اصیل ایرانی +سری 2 +تصاویر
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر