۱۳۹۳ بهمن ۲۳, پنجشنبه

ته چین های اصیل ایرانی +سری 2 +تصاویر

به گزارش ب مثبت :

ته دیگ بادنجان و کدوی رنده شده


چی لازم دارم؟


بادنجان رنده شده درشت: یک عدد


کدوی رنده شده درشت: یک عدد


زعفران: به مقدار لازم


روغن کنجد: چهار قاشق غذاخوری


پودر سیر، نمک و فلفل: به مقدار لازم


چطور بپزم؟


۱٫ برنج را با کمی نمک و روغن نیم پز و بعد آبکش کنید. بادنجان ها را پوست بگیرید و نیم ساعت آن را داخل آب نمک سرد بگذارید تا هم ترد شده و هم سیاهی و تلخی بادنجان‏ها گرفته شود.


۲٫ آن را به صورت خام رنده کنید. کدو را هم رنده کرده و در ظرف بادنجان بریزید. کمی زعفران، پودر سیر، روغن و نمک را با هم مخلوط کنید. کف قابلمه روغن بریزید و مواد را به آن اضافه کنید.


۳٫ همه برنج را روی مواد بریزید و اجازه دهید تا خوب دم بکشد.


فوت کوزه گری:


می توانید به این مواد رنده سیب زمینی هم اضافه کرده و طعم متفاوتی را تجربه کنید.



ته دیگ آردی با طعم جوجه


چی لازم دارم؟


آرد: دو قاشق غذاخوری


ماست: سه قاشق غذاخوری


تخم مرغ: یک عدد


پودر سیر: به مقدار لازم


قرص آماده سوپ یا عصاره گوشت مرغ: یک عدد


زعفران دمکرده: یک قاشق غذاخوری


روغن مایع: یک قاشق غذاخوری


برنج آبکش شده: سه پیمانه


چطور بپزم؟


۱٫ برنج را نیم پز و بعد آبکش کنید. هنگام دم کردن برنج، قابلمه را گرم کنید و کمی روغن بریزید.


۲٫ آرد، تخم مرغ، ماست، زعفران، پودر قرص یا عصاره، پودر سیر و روغن را با چند قاشق برنج آبکش کرده مخلوط کنید. مایه به دست آمده مایه اصلی ته دیگ شماست.


۳٫ در آخر برنج آبکش را روی مواد بریزید و در مدت طولانی با حرارت ملایم دم کنید. در صورت تمایل کمی کنجد هم می توانید کف قابلمه بپاشید.


فوت کوزه گری:


قرص عصاره گوشت مرغ به این ته دیگ طعم جوجه چینی می دهد.



ته چین گوشت و لبو


چی لازم دارم؟


ماست چکیده: یک لیوان


تخم مرغ: سه عدد


لبو: چهار الی پنج عدد متوسط


برنج: پنج پیمانه


آب لبو: نصف پیمانه


روغن کنجد و کره: به مقدار لازم


زعفران دم شده: به مقدار لازم


فیله مرغ: به تعداد نفرات


پیاز داغ: به مقدار لازم


چطور بپزم؟


۱٫ لبو را بپزید و به اندازه یک لیوان آب ته آن نگه دارید. فیله مرغ را همراه پیازداغ، زعفران، نمک و کمی کره بپزید. برنج را نیم پز و بعد آبکش کنید. سه عدد تخم مرغ کامل، یک لیوان ماست و آب غلیظ لبو، کمی روغن و نمک را با مقداری برنج مخلوط کنید.


۲٫ حالا یک ردیف از مایه آماده شده را بریزید و ته ظرف پخش کنید. لبوها را درشت رنده کنید و روی مواد بریزید. ردیف بعدی یک برنج سفید ساده بریزید و بعد فیله مرغ‏ها را با پیازداغ و کمی آب باقیمانده مرغ در ظرف بریزید و مواد را روی هم فشار دهید.


۳٫ کمی از برنج و زعفران را برای تزئین نگه دارید. باقی مانده روغن را روی ظرف بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید. یک ساعت و نیم روی شعله ملایم بگذارید تا خوب دم بکشد.


فوت کوزه گری:


لبو ها را رنده درشت کنید تا رنگ و جلوه زیبایی مثل آلبالو پلو برای تان به وجود بیاورد. اگر غذای شیرین دوست دارید، می توانید روی مواد شکر بریزید.



مطالب مرتبط: ته چین های اصیل ایرانی +سری ۱ +تصاویر


منبع: مجله سیب سبز






ته چین های اصیل ایرانی +سری ۲ +تصاویر



منیع: سایت zigil


  • داغ ترین ها
  • کسب و کار
  • سوپراستار
  • مجله خبری
  • سبک زندگی













http://bmosbat.net/wp-content/uploads/2015/02/2125.png
ته چین های اصیل ایرانی +سری 2 +تصاویر

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر