۱۳۹۳ بهمن ۲۳, پنجشنبه

ته چین بال مرغ با باقلا پلو

به گزارش ب مثبت :

یک وعده غذای خوشمزه که بالهای سرخ شده در کف قابلمه خیلی خیلی خوشمزه اند.


مواد لازم جهت تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو برای ۵ نفر:


برنج: ۳ پیمانه


بال مرغ: ۱۵ عدد


باقلا سبز تمیز کرده: ۲۷۵ گرم


شوید خشک: به میزان لازم


پیاز رنده شده: ۱ عدد


نمک و فلفل: به میزان لازم


آبلیمو: به میزان لازم


آویشن: به میزان لازم


طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو:


ابتدا بالهای مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید و به مدت چند ساعت یا اگر می توانید یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.


قابلمه برای برنج را آب کرده و بعد از جوشیدن برنج و باقلا را ریخته کمی که نرم شد آبکشی میکنیم سپس شوید را اضافه می کنیم و مواد را آهسته زیرو رو می کنیم .


حالا قابلمه را چرب کرده و بالها را مرتب می چینیم و بعد برنج را می ریزیم و کمی فشار می دهیم اگه بخواهیم داخل فر بپزیم با فویل می پوشانیم .


چند سوراخ ایجاد کرده و بعد در فر با حرارت ۱۵۰ به مدت ۴۰ دقیقه می پزیم. یا به صورت معمول روی گاز دم می کنیم.



منبع: بریونی






ته چین بال مرغ با باقلا پلو



منیع: سایت zigil


  • داغ ترین ها
  • کسب و کار
  • سوپراستار
  • مجله خبری
  • سبک زندگی













http://bmosbat.net/wp-content/uploads/2015/02/2131.png
ته چین بال مرغ با باقلا پلو

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر